Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели

...
    Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели
Коментари Харесай

Скритите послания: Ватика крие 300 години главата на “демоничната“ монахиня

     " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Главата на „ демонична “ монахиня, която се съхранява скрито.
Прочетете още
През XVIII век, евентуално през 1742 година църквата е запазила няколко вярвания от Средновековието. В манастира Хоенварт в Германия, монахиня на име Жозефин Розентал забременява. Според историческите книги въпросната дамата в никакъв случай не е имала полови връзки, тъй че Ватикана е трябвало да направи проби, с цел да удостовери, че е девствена.

 

" Непорочно зачатие "

Ватикана нормално пази секрети и някои от тях са напряко смразяващи. И по този начин, Жожефин Розентал се оказва бременна, светата черква третира бременността й като нещо „ свещено “, тип „ непорочно зачатие “, сходно или идентично на това, претърпяно от Дева Мария. Въпреки това, по време на раждането Жозефин губи живота си и ражда момиче, което те именуват ​​Мария Розентал.

 Според легендата, Мария е била  с по едно и също време проявени мъжки и женски полови белези, което значи, че е имала и двата органа, както женски, по този начин и мъжки, нещо, което по това време се е считало за демонично. В този смисъл хората вярвали, че тя е обладана и по тази причина е страдала от това положение.

 Докато пораства, младата Розентал стартира да написа дневник, в който споделя за унижението и малтретирането, което е получила. Повечето поданици на града, както монахини и свещеници почнали да я ненавиждат и да се опасяват от нея, тъй че Мария останала изцяло сама.

Считайки я за нещо демонично, църковните управляващи основали проект, съгласно който младата жена трябвало да бъде убита на 33-годишна възраст, същата възраст, на която погива Исус в земен аспект, като акт за победа над дявола. Мария схванала за този проект и решила да посегне на живота си, като си пререже гърлото.

След злополучното й самоубийство, църковните управляващи разкриват, че Мария е била бременна, но плодът умира дружно с нея. След като това се случило, група свещеници решили да я обезглавят, балсамирали я и държали главата й в кутия с кръст, бутилка с кръвта й, катанец и някои трудове от нейния дневник. След гибелта на монахинята в манастира почнали да се популяризират истории за необясними свръхестествени събития.



Носят се и клюки, че Ватикана държи главата на монахинята повече от 300 години. И по този начин, мумифицираната глава на Мария Розентал остава съвсем непокътната. Съвременните учени откриват, че Мария Розентал е имала заболяване, което визира единствено 1% от хората по света.

 

 Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР